Sunteti cu totii incantati de slide-show-ul personal de pe pagina FotoDumbrava. Ati dat zvon sa acceseze toti prietenii link-ul cu postarea noastra si voi nu va puteti ridica din fata laptopul-ui. Vreti sa memorati fiecare fotografie, fiecare cadru, fiecare amintire, fiecare emotie. Ganditi-va insa cu cat drag veti tine in mana albumul amintirilor voastre! Va aduceti aminte cand descopereati cate o fotografie alb-negru a bunicilor vostrii? Mirosul acela de hartie invechita, trasaturile perfect conturate din fotografie si momentele trecute, toate va starneau emotii placute. Imaginati-va copiii si nepotii si stranepotii vostri facand acelasi lucru. Sunteti cu totii la masa de duminica sau la masa de Pasti sau in seara sfanta de Craciun, va strangeti pe canapeaua atat de confortabila cu un pahar de vin in mana, luati de pe raft albumul vostru de nunta sau fotobookul de la botezul fiicei si incepeti sa povestiti fiecare colaj, fiecare fotografie, sa rememorati cu totii cum a fost. Il asezati cu grija in raft pentru ca mai tarziu, peste cinci, zece sau douazeci de ani, sa faceti la fel. Tehnologia avanseaza cat ai clipi, insa aduceti-va aminte de fotografia veche a bunicilor. Timpul nu poate face decat sa imbunatateasca calitatea albumului vostru, ca si vinul vechi.

               Cu ajutorul experientei noastre, cu ajutorul masinariilor si a hartiilor speciale, noi vom face fotobookul vostru unic. Grafica este personalizata, fiecare album are colaje diferite si coperti diferite. Vom lucra impreuna cu voi pentru ca fotobookul este marturia durabila si o opera de arta menita sa va infrumuseteze caminul. In plus, veti primi un certificat de garantie pentru detaliile tehnice.

ALBUME DIMENSIUNI
Dimensiunea, materialul copertii sau cutiile albumelor se pot realiza intr-o multitudine de culori, modele sau combinatii. Diferenta o face doar stilul fiecaruia!

- un album de dimensiune 25x60 cm (deschidere), avand un numar minim de 15 file, 30 pagini, coperta din piele naturala sau textil.
- un pocket, album de buzunar, de dimensiune 10x25 cm (deschidere) cu acelasi continut ca si albumul mare.
- carcasa de DVD personalizata, realizata din acelasi material ca si albumul.
- cutie MDF cu interior de catifea, realizata din acelasi material ca si albumul.

Contine un numar minim de 15 file, 30 pagini. Coperta poate fi simpla, hard cover, din textil, piele ecologica sau piele naturala. Albumul se primeste insotit de o cutie din textil de culoare bej sau negru. La acest album veti primi gratuit un pocket, album de buzunar, de dimensiune 10x25 cm (deschidere) cu acelasi continut ca si albumul mare. Aceasta dimensiune de album face parte din preferintele mirilor pentru evenimentul lor unic.

Contine un numar minim de 15 file, 30 pagini. Coperta poate fi simpla, hard cover, din textil, piele ecologica sau piele naturala. Albumul se primeste insotit de o cutie din textil de culoare bej sau negru. La acest album veti primi gratuit un pocket, album de buzunar, de dimensiune 10x30 cm (deschidere) cu acelasi continut ca si albumul mare.

Contine un numar minim de 15 file, 30 pagini. Coperta poate fi simpla, hard cover, din textil, piele ecologica sau piele naturala. Albumul se primeste insotit de o cutie din textil de culoare bej sau negru. Recomandam acest model de album pentru fotografiile de botez sau ca dar pentru parinti sau nasi.
Fotografia dureaza o secunda , amintirea ... o viata !
Facebook FotoDumbrava Pinterest FotoDumbrava Instagram FotoDumbrava Google+1 FotoDumbrava Twitter FotoDumbrava
All content copyright 2016 FotoDumbrava
Realizat de Fabrica De Softuri